OBH Gravity suodattaa aromaattisempaa kahvia uudella menetelmällä

OBH Nordica Gravity -kahvinkeittimessä sovelletaan uudenlaista pour-over-suodatusmenetelmää, joka valuttaa veden juuri oikean lämpöisenä suoraan kahvijauheen päälle irrottaen kahvista sen parhaat aromit. Erillinen vastus pitää kahvin lämpimänä ja maun pehmeänä.

OBH Gravity punainenOBH Gravity harmaa

Raikkaan veden ja hyvän kahvijauheen ohella myös keitin vaikuttaa kahvin makuun. Hyvän kahvin valmistaminen vaatii, että vesi valuu juuri oikean lämpöisenä (92 – 96 °C) kahvijauheen päälle ja suodatusaika on sopiva (5 – 6 minuuttia litraa kohden).

OBH Nordica Gravityn vesisäiliö on suoraan suodattimen yläpuolella. Näin kuumennettu vesi valuu kahvijauheeseen nopeammin kuin perinteisessä suodatuksessa, eikä lämpöä mene hukkaan. Vesisäiliön alla on veden lämmittämiseen erillinen vastus, joka kuumentaa veden 92 – 96 asteen lämpötilaan, ja vasta tämän jälkeen vesisäiliön lukko päästää veden suodattimeen. Riittävän kuuma vesi irrottaa kahvijauheesta kaikki aromit.

Kahvipannun alla oleva toinen vastus pitää kahvin sopivan lämpimänä (81 – 83 astetta) kitkeröittämättä makua.

OBH Nordica Gravity
HINTALUOKKA 170 €
KAUPOISSA nyt, värit musta, teräs, chili, indigo, kupari ja sunset
TILAVUUS 1,25 litraa, 10 kupillista
SUODATIN 1×4, irrotettava
AUTOMAATTINEN VIRRANKATKAISU kahden tunnin kuluttua
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta