Miele G 6000 -sarjan astianpesukone avautuu luukkua kopauttamalla

Useimmissa kalusteisiin integroitavissa kodinkoneissa on yksi tyyliin sopimaton osa – kahva. Mielen G 6000 -sarjan täysintegroitavissa astianpesukoneissa luukku avautuu, kun sitä kopauttaa kahdesti. Kahvaa tai muuta ehjästä ulkopinnasta erottuvia osia ei enää tarvita, joten lopputulos on sekä käytännöllisempi että paremman näköinen.

Miele_G6000_keittiö

Mielen uusi Generation 6000 -mallisto sisältää täysintegroitavia, integroitavia sekä työtason alle sijoitettavia astianpesukoneita. Tarjolla on ratkaisuja sekä 45 että 60 cm levään tilaan. Työtason alle sijoitettavien ja integroitavien koneiden väriksi voi valita valkoisen tai CleanSteel-teräksen. Värit ja muotoilu sopivat yhteen muiden Miele-keittiölaitteiden kanssa.

Kestävyyden ohella Mielen astianpesukoneet tunnetaan kätevistä ominaisuuksista, kuten muunneltavat korirakenteet sekä 3D-aterintaso, johon voi kätevästi sijoittaa aterimet, suuremmat kauhat tai vaikkapa pastaottimet.

Automatic-ohjelma kuluttaa ainoastaan 6,5 litraa vettä tinkimättä silti pesutuloksesta; jokaisessa pesuvaiheessa käytetään näet uutta, puhdasta vettä. Ajastimen avulla pesukoneen voi ohjelmoida aloittamaan pesuohjelma automaattisesti silloin, kun sähkön hinta on edullisimmillaan.

Lippulaivamallien Knock2Open-mekanismi avaa täysintegroitavan astianpesukoneen luukun kahdella koputuksella. Monessa koneessa luukun avautuu automaattisesti ohjelman päätyttyä tehostaen näin astioiden kuivumista.

Miele G 6000 -sarjan astianpesukoneet tulevat kauppoihin marraskuussa. Lisätietoja Mielen astianpesukoneista löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.