Konsolin hallintalaitteet iPhone 5 -peleihin

Logitech PowerShell Controller + Battery tuo fyysiset näppäimet, suuntaohjaimen ja liipaisimet iOS7-käyttöjärjestelmäm iPhone 5s- ja iPhone 5 -puhelimiin sekä viidennen sukupolven iPod Touch -soittimiin. Uudenlainen ohjain sisältää myös 1500 milliampeeritunnin akun, joka kasvattaa iPhonen tai iPodin toiminta-ajan lähes kaksinkertaiseksi.

Powershell_etu

Peliohjaimen ja akkukuoren yhdistelmä otetaan käyttöön asettamalla iPhone tai iPod sille varattuun koloon. Ainoastaan 120 grammaa painava ohjain lisää ratkaisevasti pelaamisen sujuvuutta eikä silti häiritse mobiililaitteen muuta käyttöä.

Virtapainike, voimakkuussäätimet, kamera, kaiuttimet sekä kuuloke- ja virtaliitäntä toimivat entiseen tapaan myös ohjaimen ollessa paikallaan. iPhone, iPod ja Logitech PowerShell Controller + Battery voidaan lisäksi ladata poistamatta puhelinta tai soitinta ohjaimesta.

Logitech PowerShell Controller + Battery sopii yhteen nopeasti kasvavan pelivalikoiman kanssa. iOS 7-käyttöjärjestelmän uusia ominaisuuksia hyödyntäviä pelejä ovat muun muassa Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2 HD ja Nitro.

Logitech PowerShell Controller + Battery
HINTALUOKKA 100 €
KAUPOISSA joulukuussa
LIITÄNNÄT kuulokemikrofoni 3,5 mm, lataus
MITAT 200 x 63 x 21 mm
PAINO 120 g
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Powershell_kylki