Spotify, Cloud tv ja Dropbox Philipsin älytelevisioihin

Spotify-musiikkipalvelun tarjoamat lähes 20 miljoonaa sävelmää ovat nyt kuunneltavissa Philipsin älytelevisioista. Kuuntelu edellyttää kuukausimaksullista Spotify-tiliä, mutta uudet asiakkaat voivat kokeilla palvelua maksutta 30 päivän ajan.

Philips Spotify

Toinen uusi ominaisuus, Cloud tv, tuo satoja kanavia suoraan televisioon ilman erillisiä laitteita tai tilauksia. Tarjolla on paikallisia, kansallisia sekä kansainvälisiä kanavia ja eri alueille räätälöityä ohjelmaa. Navigoinnin helpottamiseksi kanavat on jaettu aihealueittain ja suosion mukaan.

Moni on tottunut jakamaan valokuvia ja videoita matkapuhelinten, tablettien ja tietokoneiden välillä pilvipalvelu Dropboxissa. Cloud Explorer -sovellus mahdollistaa nyt Dropbox-palveluun varastoitujen kuvien ja videoiden katselun myös suoraan Philips-televisiossa.

Spotify on saatavilla Philips Smart tv -malleihin 6xx8, 7108, 8xx8 sekä 9708 (2013-mallisto). Cloud tv sekä Cloud Explorer toimivat vastaavien sarjojen vuoden 2012- ja 2013-malleissa. Samoista Philips Smart tv -älytelevisioista löytää myös Netflix-, Viaplay-, SF Anytime- sekä Headweb-palvelut.

Lisätietoja Philips-televisioista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.