Kolhuja kestävä sylimikron ja taulutietokoneen yhdistelmä

Panasonic Toughbook CF-AX3 kestää työkäytön kolhut ja raapaisut, pudotuksen jopa 76 sentin korkeudelta sekä sadan kilon painon. Kosketusnäyttö kääntyy kestävän saranoinnin varassa 360 astetta, joten laite muuttaa helposti muotoaan sylimikrosta tabletiksi.

Panasonic_cf_ax3Kannettavana tietokoneena CF-AX3 soveltuu runsaasti asiakirjoja muokkaaville, jotka tarvitsevat kunnon näppäimistön. Tablettina se on omiaan esimerkiksi myyjille tai tutkijoille, jotka haluavat tehdä nopeita muistiinpanoja tai pitää toisen käden kokonaan vapaana.

Heijastamaton näyttö tottelee kymmenen sormen kosketusta. Kuvanlaatua kehutaan erittäin hyväksi kaikissa olosuhteissa.

Intel Core vPro i5-4300U -suorittimen ansiosta laitteen akku kestää jopa 12 tuntia. Akun voi vaihtaa työskentelyä keskeyttämättä, jolloin virta riittää pitkänkin työpäivän ajan. Lepotilassa akku säilyttää varauksensa 8 päivää.

Panasonic CF-AX3 sisältää uuden Microsoft Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmän, mutta sen saa myös Windows 7:llä. Microsoft lopettaa laajan tuen Windows XP:lle vuoden 2014 huhtikuussa, joten uusimmat Windows 8.1 Pro- and 7-versiot tarjoavat yrityksille joustavan tavan uusia laitekantaa.

Liitännät ovat monipuoliset, ja lisävarusteena saa vielä Smart Card -älykorttipaikan turvakortteja varten. vPro-tekniikan ansiosta koneen voi suojata erilaisilla varkaudenestotoiminnoilla.

Panasonic Toughbook CF-AX3
HINNAT ALKAEN 1950 euroa
NÄYTTÖ 11,6 tuumaa, full hd, ips-paneeli, katselukulma 170 astetta
SUORITIN Intel Core i5
LIITÄNNÄT vga, hdmi, 2x usb 3.0, ethernet, sdxc-muistikortinlukija
LANGATTOMAT YHTEYDET 4g/lte- tai 3g, bluetooth v4.0 ja wlan ieee802.11a/b/g/n
PAINO 1135 grammaa
PAKSUUS 18 mm
LISÄTIETOJA löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta