Lähes huomaamaton soundbar-kaiutin televisioon

Taulutelevision ääntä voi kohentaa seinälle tai tv:n eteen sijoitettavalla soundbar-kaiuttimella. Sonyn viimeisin soundbar HT-ST3 on niin ohut, ettei siihen kiinnitä turhaa huomiota. Kaiutin sisältää 11 elementtiä, joilla ääni kohdistuu valmistajan mukaan tarkasti kuuntelupaikalle.

Sony_ST3_huone

Televisio kytketään kaiuttimen hdmi-liittimeen. Se siirtää myös 3D- ja 4k-kuvaa ja välittää tv:n kaukosäätimen ohjauskäskyt kaiuttimeen (cec-ohjaus). Katselua voi elävöittää tilatehosteilla, jotka simuloivat muun muassa oikeilta urheilustadioneilta tallennettuja äänikenttiä.

Musiikkia Sony HT-ST3 toistaa langattomasti bluetooth-yhteyden kautta. Nfc-järjestelmää tukevan älypuhelimen tai taulutietokoneen voi yhdistää kaiuttimeen kevyellä kosketuksella.

Matalat äänet toistetaan erillisestä subwoofer-bassokaiuttimesta. Subwooferia varten on kolme erilaisille ohjelmatyypeille sopivaa toimintatilaa.

Alumiinista valmistetun kaiutinkotelon etuverkko on ruostumatonta terästä. Laitteen mukana toimitetaan kauko-ohjain.

Sony HT-ST3
HINTALUOKKA alle 900 euroa
MITAT 90 x 4 x 3,3 cm, subwoofer 43 x 13,5 x 36 cm
ÄÄNIJÄRJESTELMÄT Dolby true hd, dts hd, Dolby Digital, dts, dts 96/24
BLUETOOTH apt-x- ja aac-tuki
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Sony_ST37

Sony HT-ST3:sta saa myös kookkaamman, 7.1-kanavan rinnakkaismallin FT-ST7. Kaiutin maksaa alle 1400 euroa, ja sen mitat ovat 108 × 13 × 14 cm. Mukana toimitetaan langaton subwoofer.