Huippunopea ulkoinen ssd-levy

Buffalo DriveStation Mini Thunderbolt SSD edition on valmistajan mukaan maailman nopeimpia kannettavia tallennuslaitteita. Sen luvataan yltävän jopa neljä kertaa suurempaan siirtonopeuteen kuin usb 3.0 -kiintolevy.

Buffalo_ssd-wat

Laite sisältää kaksi ssd-levyä ja kaksi Thunderbolt-liitäntää. Kokoonpanon ansiosta siirtonopeudet ovat jopa yli kaksi kertaa tavallista Thunderbolt-ssd-asemaa nopeammat. Lukunopeudet ovat yli 760MB/s ja kirjoitusnopeudet yli 615MB/s. Näin tiedostoja voi siirtää peräti 800 megatavua 1,3 sekunnissa.

DriveStation Mini Thunderbolt SSD on tehtaalla alustettu Mac OS X -käyttöjärjestelmää varten. Asemia voi linkittää vaikka kuusi peräkkäin. Laite soveltuu esimerkiksi kuvaa ja ääntä käsitteleville ammattilaisille ja harrastajille, jotka tarvitsevat mukana kulkevaa tallennustehoa. Tuotteelle myönnetään kolmen vuoden takuu.

Buffalo DriveStation Mini Thunderbolt SSD maksaa 512 gigatavun versiona alle 700 euroa ja yhden teratavun versiona alle 1000 euroa.

Lisätietoja löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.