LG:ltä 9.2-kanavainen kotiteatterisarja tyylikkäillä pilarikaiuttimilla

LG esitteli Las Vegasin CES-messujen aattona kotiteatterisarjojensa uuden huippumallin nimeltään BH9540TWN. Sarja sisältää blu-ray-soittimen sekä 9 kanavan vahvistimen, neljä pilarikaiutinta, keskikaiuttimen ja subwooferin.

LG_BH9540TWN_tuote

Yhdeksän äänikanavan toisto on toteutettu lisäämällä neljän kaiutinpilarin päälle neljä ylöspäin suunnattua kaiutinta avartamaan elokuvaäänen tilavaikutelmaa. Dialogi toistetaan leveästä keskikaiuttimesta.

Äänen saa kuuluviin joko sarjaan kuuluvasta blu-ray-soittimesta tai langattomasti puhelimesta tai taulutietokoneesta. Langaton siirto onnistuu bluetooth-tekniikalla tai suoralla wlan-yhteydellä (wi-fi  direct). Takakaiuttimet toimivat nekin langattomasti.

Mikäli sarjan kytkee ultra hd -televisioon, kuvan voi muuntaa 4k-tarkkuudelle. LG BH9540TWN on tulossa kauppoihin vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Hinta vahvistetaan lähempänä julkaisun ajankohtaa.