Samsung Galaxy TabPro ja NotePro -taulutietokoneet työhön ja vapaa-aikaan

Samsung esitteli CES-messuilla kaksi uutta taulutietokoneiden mallistoa – Galaxy TabPro ja NotePro. Kumpikin tuoteperhe perustuu tarkkaan 12,2 tuuman ja 2560 x 1600 pisteen näyttöön tuottavuutta parantaviin työkaluihin. Uutuudet soveltuvat valmistajan mukaan sekä ammatti- että henkilökohtaiseen käyttöön.

Samsung_notepro

Suuren 12,2 tuuman näytön lisäksi Galaxy TabPro tulee saataville myös 10,1 ja 8,4 tuuman kokoluokissa. Taulutietokoneita ohjataan joko kosketusnäytöltä tai liittämällä niihin erillinen näppäimistö. NotePro toimii myös interaktiiviselle S Pen -kynällä. Sen avulla leikkaa-, liitä-, kopioi- ja siirrä-toiminnot onnistuvat näppärästi.

Samsung Galaxy TabPro ja Galaxy NotePro soveltuvat valmistajan mukaan mainiosti myös etätyöskentelyyn internetin välityksellä. Kun työpaikan tietokone jätetään päälle, työasiakirjoihin pääsee käsiksi tabletilla. Laitteen työkalut pitävät sisällään muun muassa monipuoliset tekstin, taulukoiden ja ppt-esitysten käsittelyominaisuudet.

Näppäimistön, hiiren ja usb-lan-palikan saa lisävarusteina, minkä jälkeen TabPro ja Galaxy NotePro toimivat tavallisen tietokoneen tavoin. Tallennustilana toimii silloin muistikortti. Koneisiin voi myös luoda useita käyttäjätilejä.

Galaxy TabPro ja NotePro wlan-versioissa on Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore + 1.3 GHz Quadcore) -suorittimet ja 4g-versiossa Snapdragon 800 2.3GHz Quad -neliydinsuorittimet.

Samsung Galaxy TabPro ja Galaxy NotePro tulevat kauppoihin vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Hinta-arviot ovat:

Samsung Galaxy NotePro alkaen 850 euroa
Samsung Galaxy TabPro 12,2 alkaen 750 euroa
Samsung Galaxy TabPro 10,1 alkaen 500 euroa
Samsung Galaxy TabPro 8,4 alkaen 400 euroa

Samsung_tabpro_12.2_art