Pyörillä varustettu Electrolux Rapido -rikkaimuri sietää jopa nesteitä

Electrolux uudistaa suositut Rapido-rikkaimurinsa. Rapido on ensimmäinen ja ainoa kädessä pidettävä rikkaimuri, jossa on pyörät. Ulosvedettävän suuttimen avulla roskat on helppo siivota pienistäkin koloista – ja osalla malleista voi imuroida jopa nesteitä.

Rapido_ZB5104WD_avaus

Uusien Rapido-rikkaimureiden pyörät vähentävät ranteeseen kohdistuvaa painoa. Lisäksi imuria on helppo liu’uttaa eteenpäin kaikilla pinnoilla. Pyörien ansiosta imuri ei myöskään tartu kiinni pöytäliinaan, ja pyörien pehmeä materiaali on hellä huonekaluille.

Uutta on myös latausasema, johon imurin pystyy kiinnittämään viiteen asentoon. Latausaseman  voi sijoittaa joko pöydälle tai ripustaa seinälle. Näin Rapido on helppo säilyttää juuri itselle sopivassa paikassa.

Pienessä imurissa riittää myös puhtia: Rapido on valmistajan mukaan edeltäjäänsä 10 prosenttia tehokkaampi, minkä lisäksi Litium-akullisissa malleissa siivousaikaa riittää jopa 16 minuutiksi.

Modernin muotoilun ja useiden värivaihtoehtojen ansiosta imurit sopivat moneen kotiin. Eri mallien hinnat vaihtelevat 60 eurosta 120 euroon. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Rapido_ZB6114_laturi 12.20.55Rapido_laatikkoRapido_ZB5104WD_nesteet