Pitkälle automatisoitu Samsung WW9000 -pesukone tottelee jopa älypuhelinta

Samsung WW9000 -pyykinpesukone sisältää valmistajan mukaan nykyaikaisinta pesutekniikkaa ja kaikki mukavuudet, mutta siinä on silti mahdollisimman vähän painikkeita, nuppeja ja vipuja. Modernin muotoilun ansiosta koneen voi sijoittaa kotona näyttävästi esille.

Samsung_WW9000_avaus

Nappien ja painikkeiden sijaan Samsung WW9000:ssa on värillinen 5 tuuman kosketusnäyttö. Kone muistaa suosikkiasetukset ja pesuohjelmat. Lisäksi pesulämpötilan, pyörimisnopeuden ja muut vastaavat asetukset voi räätälöidä mieleisikseen.

Virtaviivainen ovi on sijoitettu tavallista korkeammalle. Ovi myös aukeaa 180 astetta, mikä lisää käyttömukavuutta pyykkiä käsiteltäessä.

Auto Optimal Wash -toiminto tunnistaa täyttömäärän ja osaa arvioida pyykin likaisuuden. Näiden tietojen perusteella se säännöstelee tarvittavaa vesi- ja pesuainemäärää. Kone osaa myös itse valita pyykille sopivan pesuohjelman.

Sähköä säästävässä Samsung EcoBubble -tekniikassa pesuvesi ja pesuaineseos johdetaan ensin ilmaa tuottavaan pumppuun ja vasta sen jälkeen pesurumpuun. Pumppu muodostaa pesukuplia, jotka valmistajan mukaan tunkeutuvat tiivistettyä pesuainetta nopeammin vaatteisiin. Pesuaineen luvataan imeytyvän tekstiilikuituihin aiempaa tehokkaammin ja tuottavan puhdasta jälkeä myös alhaisissa lämpötiloissa.

Samsung WW9000:n uusi Smart Control -toiminto mahdollistaa pesukoneen toimintojen ohjaamisen älypuhelimella. Näin pyykinpesun voi esimerkiksi keskeyttää vaikka kodin ulkopuolelta. Kone osaa myös lähettää tai puhelimeen ilmoituksen pesuohjelman päättymisestä.

Samsung WW9000 saapuu kauppoihin huhtikuussa alle 2000 euron hintaan.