Kätevänkokoinen Sony Vaio Fit 11A toimii kannettavana tietokoneena ja tablettina

Alumiinirakenteinen 29,4 cm:n (11,6”) näytöllä varustettu tietokone on ohut ja tarpeeksi kevyt otettavaksi mukaan kaikkialle. Kun koneen kääntää tabletiksi, netin selaaminen on helppoa ja mukavaa. Muistiinpanoja voi tehdä painoherkällä kosketuskynällä.

Sony_VAIO_Fit_11A_pöytä

Dokumenttien ja kuvien käsittely onnistuu vauhdikkaasti Intel Celeron N2920 -suorittimen voimalla. Elokuvat ja pelit näyttävät hyviltä täyden teräväpiirron kosketusnäytöllä. Sony Vaio Fit 11A:lla voi myös ottaa valokuvia, ja valmiiksi asennettu Adobe Photoshop Elements 12 tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuvien muokkaamiseen.

Koneen mukana tulee useita tuotteliaisuutta edistäviä sovelluksia, kuten Vaio Clip, joka leikkaa kuvia verkosta ja liittää niitä esityksiin ja dokumentteihin. Vaio Paper taas mahdollistaa ajatusten ilmaisun jouhevasti ja intuitiivisesti – kuin perinteistä kynää ja paperia käyttäen.

Sony Store -verkkokaupasta ostetun koneen voi räätälöidä makunsa mukaan esimerkiksi lisäämällä muistin ja tallennustilan määrää. Värivaihtoehtojakin on kaksi.

Sony Vaio Fit 11A
HINTALUOKKA 800 €, kaupoissa helmikuussa
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Windows 8.1
MUISTI vakiokokoonpanossa 4 GB ram ja 128 GB ssd, laajennettavissa
MITAT 198 x 19 x 285 mm
PAINO 1,28 kg
LISÄTIETOJA Vaio Fit -tietokoneista valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Sony_VAIO_Fit_11A_etu_taka