Samsung UD590 – pelikelpoinen uhd-näyttö 600 eurolla

Nykyistä teräväpiirtotekniikkaa noin neljä kertaa tarkemmat uhd-näytöt tulevat kuluvana vuonna yleistymään vähitellen televisioissa sekä tietokoneissa. Hinnat ovat nekin asettumassa sopivalle tasolle, ja esimerkiksi 28-tuumaisen Samsung UD590:n saa omakseen 600 eurolla.

Samsung_UD590_avaus

Paneelin nopean alle 1 millisekunnin vasteajan ansiosta Samsung UD590 soveltuu valmistajan mukaan erinomaisesti myös pelaamiseen. Liikkeentoiston ja nopeuden optimoimiseksi näytön voi kytkeä erityiseen pelitilaan. Hdmi 1.4 -liitännät tukevat uhd-yhteensopivia ohjelmalähteitä – kuten PlayStation 4 ja Xbox One. Värien luvataan toistuvan luonnollisina.

Koska aitoa uhd-sisältöä on toistaiseksi saatavilla vain vähän, UD590:ssä on muiden vastaavien näyttöjen tapaan panostettu kuvan muuntamiseen alemmilta tarkkuuksilta uhd-resoluutioon. Picture by Picture -toiminto mahdollistaa ruudun jakamisen kahdelle eri kuvalähteelle.

Samsung UD590 UHD
HINTALUOKKA 600 €
TARKKUUS 3840 x 2160 (uhd/4k)
KOKO 28 tuumaa (16:9)
KONTRASTISUHDE 1000:1, staattinen

Samsung_UD590_taka