Langaton bluetooth-yhteys ja iPhone-telakka perinteiseen stereopakettiin

Pioneer X-HM21BT sisältää cd-soittimen, radion sekä kaksi refleksikoteloon rakennettua kaiutinta. Musiikkia voi kuunnella myös usb-liitäntään kytketyistä laiteista tai langattomasti bluetooth-yhteyden kautta.

Pioneer_X-HM21_avaus

Usb-liitäntä toistaa mp3- ja wma-tiedostoja muistitikulta tai musiikkisoittimesta. Pioneer X-HM21BT sopii yhteen myös iOS-laitteiden kanssa, mukaan lukien iPhone 5, 5S ja 5C. Kun iPhone, iPad tai iPod kytketään usb-liitäntään tai paketin hintaan sisältyvään iPhone- ja iPod-telakkaan, Pioneer lataa soittimen akkua kuuntelun aikana.

Android-mobiililaitteista musiikin saa kuuluviin langattomasti bluetooh-yhteyden kautta. Uusi Andoird-sovellus Pioneer BT Streaming helpottaa älypuhelimen tai taulutietokoneen yhdistämistä stereoihin ja mahdollistaa samalla musiikkisisältöjen hallinnan.

Pioneer X-HM21BT tulee kauppoihin maaliskuussa alle 250 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan tai hopean.

Pioneer_X-HM21_doc