Viisi uutta Canon-tulostinta kotiin ja kotitoimistoon

Canon päivittää tulostimiensa ja monitoimilaitteidensa valikoimaa muun muassa kahdella A3+-koon tulostimella. Niistä toinen soveltuu parhaiten valokuvauksen harrastajille ja toinen kotitoimistoon. Kaikilla uusilla malleilla saa silti ammattitasoisia tulosteita niin valokuvista kuin yritysasiakirjoistakin.

Canon_iP8750_avausCanon Pixma iP8750 (420 €) tulostaa A3+-kokoon saakka. Kuuden värin järjestelmään sisältyy erillinen harmaa muste, jonka ansiosta mustavalkotulosteiden harmaasävyt vaihtuvat pehmeästi ja valokuvatulosteiden värit toistuvat luonnollisina.

Canon_iX6850Canon Pixma iX6850 (240 €) on tehokas A3+-koon tulostin kotitoimistoon. Se kytkeytyy verkkoon ethernet- ja wlan-yhteyksien kautta ja sopii yhteen Canonin Pixma Printing Solutions -sovelluksen sekä Google Cloud Print- ja Apple AirPrint -palveluiden kanssa. Niiden avulla tulostus onnistuu helposti myös älypuhelimista ja taulutietokoneista.

Canon_MX47Canon Pixma MX475- ja MX535 -monitoimilaitteilla (90 ja 110 €) voi tulostaa, kopioida, skannata ja faksata. Työnkulkuja ja arkistointia tehostavat muun muassa monisivuisten asiakirjojen kopiointi ja skannaus sekä 30 arkin automaattinen syöttölaite.

Canon_iP2850Canon Pixma iP2850 (alle 50 €) on pienikokoinen laite päivittäiseen kotitulostukseen. Sen Canon Fine -värikasettitekniikka perustuu pigmenttipohjaiseen mustaan musteeseen ja väriainepohjaisiin värimusteisiin. Niiden yhdistelmällä saadaan valmistajan mukaan sekä tarkkoja ja teräviä tekstitulosteita että laadukkaita ja todenmukaisia valokuvatulosteita.

Kaikissa viidessä tulostimessa voi käyttää xl-mustesäiliöitä, jotka ovat tavanomaista suurempia ja taloudellisempia. Malliin iX6850 saa vielä lisävarusteena mustan xxl-pigmenttimustesäiliön, jolla voi tulostaa jopa 1 000 asiakirjasivua A4-koossa ilman säiliön vaihtoa. Sekä xl- että xxl-säiliöillä saavutetaan valmistajan mukaan 30–50 prosentin kustannussäästöt sivua kohti tavanomaisiin säiliöihin verrattuna.

Lisätietoja uusista Canon Pixma -tulostimista löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.