Omakuvaajan Android-pokkari Samsung Galaxy Camera 2

Älypuhelimista tutulla Android-käyttöjärjestelmällä ja 4,8 tuuman kosketusnäytöllä varustettu Samsung Galaxy Camera 2 soveltuu erinomaisesti valokuvien ja videoiden jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Kameralla voi myös surffata netissä sekä ladata sovelluksia ja pelejä Google Play -kaupasta, mutta puheluja sillä ei pysty soittamaan – paitsi Skypen kautta.

Samsung_Galaxy_Camera_2Kameralla otetut kuvat on mahdollista tallentaa suoraan Dropbox-pilvipalveluun, missä niihin pääsee käsiksi miltä tahansa internet-päätelaitteelta. Dropbox-tallennustilaa tulee kameran mukana 50 gigatavua. Otoksia voi tallentaa myös kameran sisäiseen muistiin tai micro sd -kortille.

Uutuus on varustettu selfie alarm -toiminnolla, joka auttaa ottamaan mahdollisimman onnistuneet omakuvat. Toiminto tallentaa viisi kuvaa perätysten, ja niistä voi valita parhaan jaettavaksi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Samsung Galaxy Camera 2 maksaa noin 450 euroa, mikä on 150 euroa vähemmän kuin edeltävän mallin aloitushinta. Ominaisuuksiltaan uutuus vastaa monipuolista pokkaria, joten se soveltuu mainiosti sekä perhe- että matkakameraksi tai vaikkapa teini-ikäiselle omaan käyttöön.

Samsung Galaxy Camera 2
HINTALUOKKA 450 €
KAUPOISSA huhtikuussa, värit musta ja valkoinen
KENNO 16,3 megapikseliä, 1/2,3” tuumaa (6,17 x 4,55 mm), takaa valaistu
OBJEKTIIVI 21x zoom, kuvakulma vastaa 23–483 mm:n kino-optiikkaa
VALOVOIMA f/2,8–5,9
LÄHIN TARKENNUSETÄISYYS 10 cm, makro
KUVANVAKAIN optinen
TARKENNUS perustuu kontrastin mittaamiseen, af-s, kosketus, kasvontunnistus
VALOTUSTAVAT P, A, S, M, iA, aiheohjelmat, erikoistehosteet
SULJINAJAT 16–1/2000 sekuntia
HERKKYYS ISO 100 – 3200
VALOKUVAT jpeg, suurin tarkkuus 4608 x 3456
VIDEO suurin tarkkuus 1920 x 1080, 30p
KOSKETUSNÄYTTÖ 4,8 tuumaa, 1 036 800 pistettä
SALAMA ponnahtaa
LIITÄNNÄT hdmi, micro usb
MUISTI sd-, sdhc- ja sdxc-kortit
AKUN varaus riittää 400 kuvan ottamiseen (cipa)
MUUTA 3g, wlan, bluetooth, nfc, gps (Glonass), Android 2.3
MITAT 133 x 71 x 19mm
PAINO 283 g kuvauskunnossa
LISÄTIEDOT valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta

Samsung_Galaxy_Camera_2_taka