Sonyn blu-ray-soitin BDP-S6200 tuo videot tv-ruudulle älypuhelimesta

Sonyn uusien blu-ray-soittimien huippumalli BDP-S6200 ja sen edullisempi versio BDP-S5200 tukevat Miracast-toimintoa, joka siirtää kuvan ja äänen yhteensopivasta Android-älypuhelimesta tai -taulutietokoneesta tv-ruudulle jopa ilman wlan-yhteyttä tai erityisiä sovelluksia.

Sony_BDP-S6200_huoneElokuvia, musiikkia ja valokuvia voi toistaa langattomasti kotiverkon kautta tai usb-levyltä. Kumpikin soitin tukee myös kuvan ja äänen siirtoa dlna-yhteensopivista laitteista ja hallitsee kaikki tärkeimmät elokuvaäänen sekä musiikki-, valokuva- ja videotallennuksen formaatit. Sony BDP-S6200 osaa lisäksi muuntaa videokuvan 4k-tarkkuudelle uhd-televisiota tai -projektoria varten.

Langatonta wlan-yhteyttä on uusissa blu-ray-soittimissa parannettu kehittyneemmän antennin avulla. Laitteen sijoittelu onnistuu siten helpommin, ja häiriöttömästä kuvasta ja äänestä voi valmistajan mukaan nauttia kotiverkon koko kantoalueella. Toimintoja hallitaan omalla kauko-ohjaimella tai Android- ja iOS-laitteisiin ladattavalla sovelluksella. Uusien soittimien luvataan myös käynnistyvän entistä nopeammin.

Sony BDP-S6200
HINTALUOKKA 210 €, rinnakkaismalli BDP-S5200 140 €
KAUPOISSA nyt
ELOKUVAÄÄNI Dolby true hd, dts-hd master audio
ÄÄNITIEDOSTOT aac, dsd (sacd), flac, mp3, pcm, wma
KUVATIEDOTOT gif, jpeg, mpo, png
VIDEOTIEDOSTOT avi, mov, mp4, m2ts, mts, mkv, xvid
LIITÄNNÄT hdmi, optinen ja koaksiaalinen digitaalilähtö, usb edessä ja takana, ethernet
MUUTA wlan, TV SideView -ohjaus Android- ja iOS-mobiililaitteista
MITAT JA PAINO 360 x 43 x 199 mm, 1,3 kg
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Sony_BDP_ohjain