Älypuhelinta ja taulutietokonetta totteleva äänentallennin

Olympus DM-901 on korkealuokkainen audiotallennin, joka kytkeytyy Android- ja iOS-laitteisiin langattomasti wlan-yhteyden kautta. Langaton yhteys parantaa tuottavuutta ja mahdollistaa uudenlaisia työnkulkuja.

Olympus_DM-901_avausÄänityksen voi puhelimen tai taulutietokoneen avulla käynnistää ja pysäyttää etäältä. Visuaalisen indeksoinnin avulla on lisäksi mahdollista linkittää älylaitteella otetut valokuvat asiaankuuluvaan kohtaan audiotiedoston aikajanaan. Ominaisuudesta hyötyä esimerkiksi silloin, kun tallenteessa halutaan korostaa lehdistötilaisuuden, kokouksen tai haastattelun olennaisia tapahtumia.

Indeksoituihin kohtiin pääsee käsiksi älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen ladattavan ilmaisen sovelluksen avulla. Sovellus osa lisäksi siirtää äänitteet DM-901:stä mobiililaitteen kautta esimerkiksi Dropbox-pilvipalveluun.

Olympus DM-901 sisältää 5,1 cm:n (2,0”) värinäytön, johon saa kaikki olennaiset tallennustiedot sekä kuvakkeisiin perustuvat valikot. Ääni tallennetaan joko mp3-pakattuna tai pakkaamattomana pcm-muodossa. Mikrofonit ovat valmistajan mukaan korkealuokkaisia.

Olympus DM-901
HINTALUOKKA 260 €
KAUPOISSA huhtikuussa
LIITÄNNÄT erillismikrofoni, kuulokkeet, kaukosäädin, usb
SISÄINEN MUISTI 4 GT
ULKOINEN MUISTI sd/sdhc/sdxc-kortti
MITAT JA PAINO 51 x 115 x 1 mm, 105 g
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Olympus_DM-901_ohjaus