Kaareva uhd-televisio Samsung HU8505 Suomeen huhtikuussa

Ultra high definition -televisiot tarjoavat nelinkertaisen tarkkuuden full hd -kuvaan verrattuna. Kaarevan ruudun ansiosta jokainen kuvapiste on samalla etäisyydellä katsojan silmistä. Näin syntyy todentuntuinen panoraamavaikutelma, joka sijoittaa katsojan toiminnan keskelle.

Samsung_HU8505

Toinen kaarevan ruudun etu on se, että kuvanlaatu ja katselukokemus säilyvät korkealuokkaisena vaikka katsoja ei istuisikaan ruudun keskilinjalla. Lisäksi kaareva muotoilu tekee televisiosta näyttävän sisustuselementin myös silloin, kun tv on kytketty pois päältä. Samsung HU8505:ssa on näyttävä kaareva jalusta, ja lisäksi tv:n voi kiinnittää seinälle.

Vuoden 2014 Samsung-televisioiden uusi Smart Hub 2.0 -käyttöliittymä sisältää kätevän Mini Smart Hub -valikon. Ruudun alareunasta nouseva palveluvalikko kokoaa yhteen television käytetyimmät toiminnot. Se toimii työkalurivinä, johon voi räätälöidä suosimansa videopalvelut, sovellukset ja tv-kanavat. Esimerkiksi Katsomo, Ruutu, Netflix, Viaplay, HBO ja muut vastaavat palvelut kannattaa järjestää Mini Smart Hub valikkoon vikkelää siirtymistä varten.

Samsungin 8-sarjan televisioiden mukana tulee uusi liiketunnistuksella varustettu kaukosäädin. Se toimii sekä tavallisena kaukosäätimenä että liikeosoittimena, joka ohjaa televisiota käden liikkeillä. Ohjaimessa on myös kosketuslevy, jonka avulla tv-valikoissa voi liikkua älypuhelimista tutuilla sormen sivalluksilla.

Samsung HU8505
HINTALUOKKA 3200 € (55 tuumaa), 4700 € (65 tuumaa), 7100 € (78 tuumaa)
KAUPOISSA 55- ja 65-tuumaiset huhtikuun aikana, 78-tuumainen kesäkuussa
TARKKUUS 3840 x 2160 ultra hd
KUVANPARANNUSTEKNIIKAT Precision Black, PureColour ja 1200 CMR (Clear motion rate)
VIRITIN kaksoisviritin ja kaksi CI+-korttipaikkaa
KÄYTTÖLIITTYMÄ Smart Hub 2.0,
MUUTA kamera, Skype, Multi Link Screen neljän näytön yhteen liittämiseen, television voi päivittää tukemaan tulevia uhd-formaatteja Evolution Kit -lisälaitteella.

Samsung_HU8505_ylä