LG:n HomeChat-kodinkoneita hallitaan älypuhelimella

LG HomeChat mahdollistaa kommunikoinnin kodinkoneiden kanssa. Varsinaisesta kuulumisten vaihdosta ei kuitenkaan ole kyse, vaan uuden malliston avulla laitteiden toimintoja voi hallita älypuhelimen tai taulutietokoneen avulla – vaikka et itse olisikaan kotona. Mallistoon kuuluu toistaiseksi jääkaappi, pesukone ja uuni.

LG_Home_Chat_avausJääkaappi on varustettu muun muassa Smart View -kameralla. Kaapin sisäpuolelle asetettu kamera näyttää jääkaapin sisällön vaikka kesken kauppareissun. Pesukoneen voi puolestaan käynnistää lähettämällä tekstiviesti HomeChat-sovellukseen. Tarvittaessa pesukone osaa myös vastata viestiin kertoen kauanko pesuohjelmaa on vielä jäljellä.

Lightwave-uuni toimii näppäränä apukokkina. Siihen liittyvä sovellus sisältää reseptikirjan ja antaa suosituksia siitä, miten erilaiset ruokalajit kannattaa valmistaa. Ajan säästämiseksi uunin voi myös laittaa valmiiksi lämpiämään vaikkapa työpaikalta kotiin lähtiessä.

HomeChat-kodinkonemallisto lanseerataan ensin Etelä-Koreassa, mutta ne tullaan julkistamaan myös muilla valituilla markkinoilla tämän vuoden aikana.

LG_Home_Chat_kameraLG_Home_Chat_artikkeliLG_Home_Chat_pesukone