Langaton äänentoisto koko kotiin Samsung-kaiuttimilla

Älypuhelimet, taulutietokoneet ja suoratoistopalvelut ovat lisänneet kiinnostusta langattomiin kaiuttimiin. Samsung laajentaa nyt langattoman äänentoiston kattamaan koko kodin.

m7_avaus

Samsung Multiroom -kaiuttimia voi sijoittaa useaan eri huoneeseen, minkä jälkeen jokaisessa huoneessa pystyy toistamaan samaa sävelmää tai musiikkia täysin eri lähteistä. Lisäksi kukin kaiutin toimii tarvittaessa yksi kerrallaan kytkemällä siihen älypuhelin bluetooth-yhteydellä ja nfc-tekniikan avulla.

Järjestelmän keskuksena toimii alle 60 euroa maksava Multiroom Hub (WAM250). Se kytketään kotona reitittimeen, jolloin kaiuttimet yhdistyvät toisiinsa langattomasti. Noin 350 euron hintaisella Samsung Link Mate -lisälaitteella järjestelmään pystyy kytkemään eri valmistajien analogisia ohjelmalähteitä ja jopa levysoittimia.

Toiminoja hallitaan älypuhelimella tai taulutietokoneella, johon on ladattu ilmainen Samsung Multiroom -sovellus. Sovelluksen avulla valitaan eri huoneissa toistettava musiikki ja säädetään äänenvoimakkuutta huonekohtaisesti. Kappaleet valitaan raahaamalla ne Multiroom-sovelluksen eri huonevaihtoehtoihin.

Multiroom-järjestelmä tukee useita musiikin suoratoistopalveluita mukaan lukien Spotify. Musiikkia voi Spotify Connect -toiminnon avulla toistaa niin, etteivät älypuhelimen tai taulutietokoneen muut toiminnot keskeytä kuuntelua.

Multiroom-järjestelmä toimii yhdessä Samsungin laajan tuotevalikoiman kanssa. Vuoden 2014 älytelevisiot, soundbar-kaiuttimet ja blu-ray-soittimet voi yhdistää järjestelmään, jolloin Multiroom-kaiuttimet toimivat osana kotiteatteria.

Samsung M7 -kaiutin
HINTALUOKKA alle 400 €/kpl
MITAT 40,1 x 19,3 x 13,7 cm
VÄRIT musta ja valkoinen
SIJOITUS pysty- tai vaakasuoraan

Samsung M5 -kaiutin
HINTALUOKKA alle 300 €/kpl
MITAT 34,3 x 16,8 x 11,3 cm
VÄRIT musta ja valkoinen
SIJOITUS pysty- tai vaakasuoraan

M5_pystyM5_valkoinen