Langaton musiikintoisto vanhoihin stereoihin 40 eurolla

Logitech Bluetooth Audio Adapter -vastaanotin mahdollistaa langattoman äänentoiston mobiililaitteista ja tietokoneista lähes mihin tahansa aktiivikaiuttimiin tai tietokonekaiutinsarjaan. Se toimii myös yhdessä stereosarjojen sekä kotiteatterin viritinvahvistimien kanssa.

Logitech_BT_Adapter_artikkeli_avaus

Bluetooth-vastaanotin liitetään aktiivikaiuttimiin tai vahvistimeen joko rca-kaapelilla tai 3,5 millimetrin kaapelilla. Älypuhelimella, tabletilla tai muulla bluetooth-tekniikkaa tukevalla laitteella otetaan sen jälkeen yhteys vastaanottimeen, ja musiikinkuuntelu voi alkaa. Logitech Bluetooth Audio Adapter -vastaanotin toimii jopa 15 metrin päässä ohjelmalähteestä.

Vastanottimeen on mahdollista liittää yhtä aikaa kaksi eri bluetooth-laitetta. Ääntä pystyy lähettämään kummasta tahansa ohjelmalähteestä, ja toistettavaa laitetta voi vaihtaa pelkällä napinpainalluksella. Vastaanotin osaa ottaa automaattisesti yhteyttä aiemmin käytössä olleisiin bluetooth-laitteisiin.

Logitech Bluetooth Audio Adapter
HINTALUOKKA 40 €
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Logitech_BT_Adapter_taka

Logitech_BT_Adapter_artikkeli