Kodin viihdelaitteisto hallintaan Logitech Harmony -kaukosäätimillä

 

Logitech Harmony -kaukosäätimen kosketusnäytöltä tai mobiililaitteeseen ladatusta Harmony-sovelluksesta voi ohjata kodin koko viihdelaitteistoa. Puheentunnistustoiminnon ansiosta sisällön hakeminen onnistuu Harmony-sovelluksesta helposti: älypuhelimen kautta pystyy täyttämään hakukenttiä joko Siri- tai Android Speech Recognition -toiminnoilla.

Logitech_Harmony_avaus

Logitech Harmony Ultimate ja Harmony Smart Control -yleiskaukosäätimiin julkaistu päivitys mahdollistaa nyt yhä useampien viihdelaitteiden sekä monen huoneen Sonos-äänijärjestelmien ohjaamisen. Ohjelmistopäivitys on saatavana veloituksetta osoitteesta www.myharmony.com.

Harmony Ultimate ja Harmony Smart Control sisältävät varsinaisen yleiskaukosäätimen ohella Logitech Harmony Hub -sovittimen ja Harmony-sovelluksen. Näiden avulla esimerkiksi kodin viihdelaitteita pystyy hallitsemaan jopa suljettujen ovien läpi – niin yleiskaukosäätimellä kuin älypuhelimellakin.

Harmony Hubin avulla hallittavuus viedään entistä pidemmälle, koska siitä voi säätää esimerkiksi Philips Hue -valaistusjärjestelmää. Harmony Hubin bluetooth- ja infrapunatekniikoiden ansiosta yleiskaukosäätimellä on mahdollista hallita televisioita, äänentoistoa, pelikonsoleita ja muuta kodintekniikkaa.

Logitech Harmony -yleiskaukosäätimet sopivat yhteen yli 225 000 laitteen ja peräti 5 000 laitemerkin kanssa.

Logitech Harmony Ultimate (280 €) toimii yhtäaikaisesti jopa 15 eri laitteen kanssa. Sen 2,4 tuuman monivärinen kosketusnäyttö tukee pyyhkäisy- ja näpäytyskomentoja. Lisäksi siinä on kallistussensorit lisäohjattavuutta varten. Värinätoiminto antaa palautteen kosketusnäytön käytöstä. Lisäksi kaikilla painikkeilla voi ohjata kahta eri toimintoa – yhtä lyhyillä painalluksilla ja toista pitämällä painike pohjassa.

Logitech Harmony Smart Control (130 €) ja Harmony-sovellus tekevät älypuhelimesta monikäyttöisen yleiskaukosäätimen, jolla hallitaan yhtäaikaisesti jopa kahdeksaa laitetta. Lisäksi pakettiin kuuluu tavallinen yleiskaukosäädin, jolla voi ohjata laitteita silloinkin, kun oma älypuhelin ei ole käytettävissä.