Red Dot -palkittu keittiösarja Electrolux thermaline M2M

Electroluxin ammattikeittiösarja thermaline M2M sekä pölynimurimallit Ergorapido, UltraCaptic, UltraOne ja Rapido ovat saaneet vuoden 2014 Red Dot -tuotemuotoilupalkinnon. Sekä thermaline M2M että Ergorapido voittivat ”Best of the Best” -sarjassa, johon valitaan vain tuotemuotoilun uraauurtavimmat innovaatiot.

Thermaline-M2M_avaus

Electrolux thermaline M2M (Made to Measure) on sveitsiläisvalmisteinen ammattilaiskeittiösarja, jossa moduulien paikkaa voi vaihdella keittiön mukaan. Lukuisat järjestelymahdollisuudet takaavat ensiluokkaisen joustavuuden, ja lopputuloksen viimeistelee ammattilaistason teknologia.

Sarja sai tuomariston erityiskiitokset minimalistisesta mutta samalla näyttävästä muotoilustaan ja edistyksellisestä tekniikastaan. Lasisen ohjauspaneelin taakse asetettu lämmönsäätöjärjestelmä yltää jopa 1 asteen tarkkuuteen tehden ammattikokkien ruoanlaitosta entistäkin sujuvampaa.