Ultimate Ears ja formulatalli Red Bull yhteistyöhön

Ultimate Ears aloittaa yhteistyön Formula 1 -autokilpailuista tutun Infiniti Red Bull Racing -tiimin kanssa, ja Logitech-konsernin omistama Ultimate Ears tuo nyt laadukkaan musiikin radanvarren vierastiloihin.

UE_Boom_avaus

Infiniti Red Bull Racing valitsi tämän vuoden lahjatuotteekseen langattoman UE Boom -kaiuttimen sen erinomaisen suorituskyvyn ja palkitun muotoilun vuoksi. Kaikki tämän vuoden F1-kisoihin osallistuvat Red Bull -tiimin kuljettajat ja vip-vieraat saavat lahjaksi UE Boom -kaiuttimen erikoisversion. Se seuraa väritykseltään tiimin omaa sinistä väriä ja soittaa käynnistyessään kilpa-auton moottorin ääntä.

Sylinterimuotoinen UE Boom tuottaa laadukkaan musiikintoiston peräti 360 asteen kulmaan. Kaiuttimessa on vettä ja likaa hylkivällä pinnoite, ja akku riittää 15 tunnin kuunteluun. UE Boom voidaan myös yhdistää toiseen UE Boom -kaiuttimeen langattomasti ilmaisen iOS- ja Android-sovelluksen avulla.

Ultimate Ears UE Boom
HINTALUOKKA alle 200 €
LIITÄNNÄT langaton bluetooth, 3,5 mm:n linjatulo, toimii myös puhelimen hands free -laitteena
KAIUTIN 2 kpl 1,5 tuuman elementtiä, 2 kpl passiivisäteilijöitä
ÄÄNENTOISTO 90 Hz – 20 kHz, 88 dBA
AKKU 15 tunnin soittoaika, 3,4 tunnin latausaika
MITAT 6,5 cm (halkaisija) x 18 cm (korkeus)
PAINO 538 g
LISÄTIEDOT valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta

UE_Boom_värit