Pioneer herättää henkiin klassisen dj-levysoittimen

Pioneer on valmistanut diskolaitteita jo 20 vuoden ajan. Virstanpylvästä juhlitaan esittelemällä täysin uusi levysoitin, jonka rakenne ja toiminnot ovat peräisin tiskijukkien suosimista klassisista suoravetosoittimista. Uusi lp-levysoitin kiinnostanee myös vinyylin renessanssista innostuneita kotikuuntelijoita.

Pioneer_PLX-1000_avaus

Pioneer hyödyntää PLX-1000:ssä yli 50 vuoden kokemustaan lp-levysoittimien valmistajana. Laitteen suoravetomoottori saavuttaa 33 1/3 kierroksen minuuttinopeuden 0,3 sekunnissa. Dj:n tarvitsema tempon esivalinta toimii ±8, ±16 ja ±50 prosentin portain.

Muotoilu ja toiminnot edustavat vuosien saatossa hioutunutta dj-tyyliä. Äänivarsi on s-tyyppinen, ja virta-, maadoitus- sekä signaalikaapelit voi irrottaa. Tukeva rakenne ja alumiinista valmistettu levylautanen vaimentavat tehokkaasti värähtelyjä.

Pioneer PLX-1000
HINTALUOKKA 750 euroa
KAUPOISSA elokuussa
NOPEUDET 33 1/3 ja 45 kierrosta minuutissa
HUOJUNTA JA VÄRINÄ alle 0,1 % wrms (JIS-painotus)
HÄIRIÖETÄISYYS 70 dB (din-b)
MITAT 45,3 x 15,9 x 35,3 cm
PAINO 13,1 kg

Pioneer_plx-1000_taka