Maailman nopein pelihiiri Logitech G402 Hyperion Fury

Uusi hiiri hyödyntää ensimmäisenä Logitechin kehittämää Fusion Engine -sensoriteknologiaa, joka toimii hiiressä olevan 32-bittisen ARM-suorittimen vauhdittamana. Sen ansiosta Logitech G402 seuraa liikettä jopa 500 tuuman sekuntinopeudella.

Logitech_G402_avaus

Maailman nopeimmaksi kehuttu pelihiiri Logitech G402 Hyperion Fury soveltuu erinomaisesti ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin (fps). Huippuluokan optinen sensoriteknologia, kiihtyvyystunnistin ja gyroskooppi takaavat valmistajan mukaan sen, ettei käden liike ole koskaan liian nopea Logitech G402 -pelihiirelle.

Logitechin kehittämä Delta Zero -teknologia parantaa puolestaan hiiren tarkkuutta. Neljä asetusta 240 ja 4000 dpi:n välillä takaavat sopivan herkkyyden löytämisen kaikille pelaajille ja kaikkiin tilanteisiin. Logitech Gaming Software -ohjelma mahdollistaa lisäksi viidennen dpi-asetuksen ja sen muokkaamisen pelaajan toiveiden mukaan.

Logitech G402 Hyperion Furyn kahdeksan ohjelmoitavaa näppäintä auttavat sovittamaan hiiren mihin tahansa toimintoihin. Logitech Gaming Software -ohjelmalla näppäimiin voi ohjelmoida yksittäisiä toimintoja tai monimutkaisia näppäinyhdistelmiä. Henkilökohtaiset asetukset pystyy tallentamaan hiiren omaan muistiin.

Logitech G402 Hyperion Furyn kevyet materiaalit ja vähäkitkainen pohja mahdollistavat nopeat liikkeet vaivattomasti. Lisäksi yhden millisekunnin raportointinopeus takaa, että kaikki liikkeet ja komennot menevät perille nopeasti.

Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse
HINTALUOKKA alle 60 euroa
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Logitech_G402_taka