Nikon D4s -järjestelmäkameralle EISA 2014 -voitto

Arvostettu EISA-raati on valinnut Nikon D4s:n vuoden 2014–2015 parhaaksi ammattitason digitaaliseksi järjestelmäkameraksi. Voitto täydentää Nikonin menestystä tämän vuoden TIPA (Technical Image Press Association) -valinnoissa, jossa Nikon voitti neljä palkintoa, mukaan lukien Nikon D4S:n saaman Best D-SLR Professional -palkinnon.

Nikon_D4s_EISA
Vuoden 2014–2015 ammattilaisjärjestelmäkamera Euroopassa:
Nikon D4s

Kaksi vuotta Nikon D4:n jälkeen julkistettu Nikon D4s saattaa näyttää edeltäjältään, mutta runko kätkee sisäänsä lukuisia merkittäviä uudistuksia. Uusi Expeed 4 -suoritin mahdollistaa kuvaamisen jopa ISO 409 600 -herkkyysasetuksella. Suurin kuvausnopeus kohdetta seuraavalla jatkuvalla tarkennuksella on peräti 11 ruutua sekunnissa. Uudistettu, täyden kinokoon cmos-kenno on tarkkuudeltaan 16,2 megapikseliä. Nikon D4s maksaa tällä hetkellä noin 6000 euroa.

Vuonna 1982 perustetun EISA-järjestön (European Imaging and Sound Association) jäseninä on 50 erikoislehteä, jotka toimivat 20 Euroopan maassa. Suomesta järjestön jäseniä ovat Kamera-lehti, Hifimaailma ja AutoSound. EISA jakaa vuosittain palkintoja jäsenlehtiensä testaamille, luokassaan erinomaisiksi havaituille tuotteille.