Samsungille kolme EISA 2014 -palkintoa

Samsungin voittamat kolme EISA-palkintoa on myönnetty äänentoistojärjestelmälle, peilittömälle järjestelmäkameralle sekä kännykkäkameralle. Kaikki tuotteet saivat kiitosta innovatiivisista ominaisuuksista ja tyylikkäästä muotoilusta.


Samsung_NX30_EISA
Vuoden 2014–2015 connected-kamera Euroopassa:
Samsung NX30

Samsung NX30:n nfc-tekniikan terästämällä wlan-kytkennällä on mahdollista luoda nopeasti langaton yhteys kameran ja älypuhelimen välille. Photo Beam- ja MobileLink-toiminnoilla voi jakaa kuvia langattomasti ja AutoShare tallentaa niitä suoraan älypuhelimiin. Älypuhelinta voi käyttää myös kameran etäohjaukseen. Peilittömän järjestelmäkameran sisältä löytää 20,2 megapikselin aps-c-kokoisen cmos-kennon. Samsung NX30 maksaa 18-55mm zoomin kanssa tällä hetkellä noin 750 euroa.

 

Samsung_galaxy-k_EISA
Vuoden 2014–2015 älypuhelinkamera Euroopassa:
Samsung Galaxy K zoom

Samsung Galaxy K zoom yhdistää älypuhelimen ja oikean kompaktikameran samaan pakettiin. Galaxy-sarjan Android-käyttöjärjestelmään perustuvan laitteen toimintoja hallitaan 4,8 tuuman AMOLED-kosketusnäytöllä. Kameran sydämenä on 20,7-megapikselinen BSI CMOS -kenno yhdessä optisella kuvanvakaajalla varustetun 10x zoom-objektiivin kanssa. Nopeat Wi-Fi- ja 3G/4G-yhteydet mahdollistavat kuvien jakamisen välittömästi vaikkapa sosiaalisessa mediassa tai niiden tallentamisen pilvipalveluun käytännössä kaikkialla. Samsung Galaxy K maksaa tällä hetkellä noin 500 euroa.

 

m7_avaus
Vuoden 2014–2015 monihuonekaiutin Euroopassa:
Samsung Multiroom System M7

Langattomat Samsung Multiroom -kaiuttimet voi sijoittaa useaan eri huoneeseen, minkä jälkeen jokaisessa huoneessa pystyy toistamaan joko samaa sävelmää tai musiikkia täysin eri lähteistä. Lisäksi kukin kaiutin toimii tarvittaessa yksi kerrallaan kytkemällä siihen älypuhelin bluetooth-yhteydellä ja nfc-tekniikan avulla. Toiminoja hallitaan älypuhelimella tai taulutietokoneella, johon on ladattu ilmainen Samsung Multiroom -sovellus. Multiroom-järjestelmä tukee useita musiikin suoratoistopalveluita kuten Spotify, Deezer ja Napster. Järjestelmän suurin ja laadukkain kaiutin Samsung M7 maksaa tällä hetkellä noin 400 euroa.

Vuonna 1982 perustetun EISA-järjestön (European Imaging and Sound Association) jäseninä on 50 erikoislehteä, jotka toimivat 20 Euroopan maassa. Suomesta järjestön jäseniä ovat Kamera-lehti, Hifimaailma ja AutoSound. EISA jakaa vuosittain palkintoja jäsenlehtiensä testaamille, luokassaan erinomaisiksi havaituille tuotteille.