Pioneerille EISA-palkinnot kotiteatteri- ja autohifituotteista

Pioneer pokkasi tänä vuonna kaksia arvostettua EISA-palkintoa. Ensimmäisen sai hintaansa nähden monipuolinen ja muutenkin laadukas kotiteatterin virinvahvistin VSX-924. Pioneerin toinen vahva alue on autohifi, ja navigaattorin sisältävä mediasoitin AVIC-F60DAB voitti sekin palkinnon. 

Pioneer_VSX-924_avaus
Vuoden 2014–2015 kotiteatterin viritinvahvistin Euroopassa:
Pioneer VSX-924

Pioneer VSX-924 sisältää viimeisintä kotiteatteritekniikkaa, kuten hdmi 2.0 -liitännät, jotka kuljettavat 4k ultra hd -videokuvaa jopa nopeudella 50p/60p ruutua sekunnissa. Värintoisto edustaa sekin parasta 4:4:4-laatutasoa. Vahvistin tarjoaa hintaluokassaan runsaasti tehoa, ja kaiuttimet sovitetaan huoneeseen Pioneerin monipuolisen mcacc-säätöjärjestelmän avulla. Langaton musiikintoisto onnistuu AirPlay-, bluetooth- ja dlna-tekniikalla. Toimintoja ohjataan laitteen omalla kaukosäätimellä tai Android- ja iOS-laitteisiin ladattavalla sovelluksella. Alle 600 euroa maksava Pioneer nousi myös Tekniikan Maailman vertailutestin kärkeen.

Pioneer_AVIC-F60DAB

Vuoden 2014–2015 autonavigointi- ja mediasoitin Euroopassa: Pioneer AVIC-F60DAB

Pioneer AVIC-F60DAB on yksi monipuolisimpia ohjelmalähteitä, jonka autoon voi asentaa. Se toistaa ääntä ja kuvaa muun muassa radiosta, cd- ja dvd-levyiltä, sd-muistikortilta sekä hdmi-, mhl- ja usb-liitäntöjen kautta. Laite tukee korkean erottelun äänitiedostoja sekä uutta Apple CarPlay -ominaisuutta. Langaton siirto onnistuu matkapuhelimesta, joka toimii samalla soittimen kaukosäätimenä. Navigointi on sekin helppoa suuren kosketusnäytön ansiosta. Äänen säätöön on monipuolinen digitaalinen korjain. Pioneer AVIC-F60DAB maksaa tällä hetkellä noin 1300 euroa.