Samsung Gear S tuo älypuhelimen ranteeseen

Koska Samsung Gear S -älykelloon saa 3g-sim-kortin, se on aina verkossa puhelimen tavoin. Älykellosta voi näin seurata sosiaalisen median palveluja, kalenteria ja muita sovelluksia. Myös puheluita pystyy soittamaan ja vastaanottamaan tuttuun tapaan. Puhelut on lisäksi mahdollista siirtää älypuhelimesta älykelloon.

Samsung Gear S avaus

Gear S:ssä on kaksituumainen kaareva super amoled näyttö, joten se istuu mukavasti ranteeseen Laitetta voi mukauttaa omaan tyyliin sopivaksi muun muassa vaihdettavien rannekkeiden avulla.

Tärkeimpiin tietoihin pääsee käsiksi pikakuvakkeista. Samsung Gear S tukee muun muassa Here-navigointia, ja siihen voi tilata syötteet monista eri uutispalveluista. Facebook ja Twitter näkyvät nekin suoraan kellon ruudulla. Gps-paikannus ja sisäänrakennettu sykemittarin mahdollistavat kunnon ja hyvinvoinnin seuraamisen.

Samsung Gear S:ää täydentävät uudet Gear Circle -nimiset bluetooth-kuulokkeet. Ne voi ripustaa magneettilukituksen avulla kaulaan korun tavoin. Värinän saa ilmoittamaan tulevista puheluista ja viesteistä.

Samsung Gear S
HINTALUOKKA 400 €, kaupoissa lokakuun lopulla
NÄYTTÖ 2 tuumaa, super amoled, 360 x 480 pistettä
SUORITIN 1 GHz:n tuplaydinsuoritin
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Tizen
SÄÄSUOJAUS ip67
PAIKANNUS a-gps/glonass
BLUETOOTH 4.1
WIFI 802.11 b/g/n
TYÖMUISTI 512 MT
TALLENNUSTILA 4 GB
AKKU 300mAh
MUUTA gyroskooppi, kompassi, syke- ja uv-mittari, barometri

Samsung Gear Circle
HINTALUOKKA 130 €, kaupoissa lokakuun lopulla

Samsung_Circle_Blue_Black

Samsung Gear S_Pure White

Samsung Gear S_Pure White_sisä

Samsung_Circle_Black