Helpompaa tulostamista mobiililaitteista nfc-tekniikalla

Samsungin uudet, nfc-ominaisuudella varustetut A4-tulostuslaitteet muodostavat langattoman yhteyden samaa tekniikka tukevaen älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen yhdellä hipaisulla. Näin asiakirjan tai kuvan voi tulostaa helposti suoraan mobililaitteesta

Samsung ProXpress C2670FW avaus

Samsungin C2670-monitoimilaite ja C2620-värilasertulostin soveltuvat pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, mutta yhtä hyvin myös kotiin tai yhdistykseen, missä tarvitaan nopeaa, täsmällistä ja väritarkkaa lasertulostusta niin tietokoneesta kuin mobiililaitteista. Kumpikin laite tulostaa peräti 26 mustavalkoista sivua minuutissa.

Tulostimissa on 4,3 tuuman kosketusnäyttö. Riippumattomasti kehitetyn XOA-Web-alustan ansiosta tulostusohjelman voi räätälöidä toiveidensa mukaan. Samsung Easy Eco Driver -ohjelma huolehtii maltillisesta energiankulutuksesta.

Samsung C2670 ja C2620 tulevat myyntiin syyskuussa 970 ja 450 euron hintaan.