Korkean erottelun äänentoisto Pioneer-hifisarjaan

Pioneerin tyylikäs erillissarja XN-P02 sisältää virinvahvistimen sekä niin sanotun verkkosoittimen, joka toistaa musiikkia tietokoneelta, kiintolevyltä, puhelimesta sekä internetin musiikkipalveluista ja nettiradiosta. Verkkomusiikkisoittimen voi ostaa myös erikseen ja liittää kodin hifilaitteistoon.

Pioneer_XN-P02_avaus

Pioneer N-P01 -verkkomusiikkisoitin kytkeytyy pc- tai Mac-tietokoneeseen ja nas-verkkolevylle joko ethernet-kaapelilla tai langattomasti wlan-verkon kautta. Tehokkaasti pakatun aac-, mp3- ja wma-musiikin lisäksi laite toistaa korkean erottelun aiff-, alac-, dsd-, flac- ja wav-äänitiedostoja.

Älypuhelimista ja taulutietokoneista musiikin saa kuuluviin bluetooth-yhteydellä. Bluetooth tukee äänenlaadultaan parasta saatavilla olevaa apt-x-koodausta. Laite hallitsee myös langattoman Apple AirPlay -toiston. Etulevyn usb-liitäntään voi kytkeä iOS-mobiililaitteen tai lähes minkä tahansa usb-muistivälineen.

Pioneer N-P01:n kautta pääsee käsiksi suosittuun Spotify-palveluun, missä se tukee laitteiston ja musiikin hallintaa helpottavaa Spotify Connect -ominaisuutta. Verkkomusiikkisoittimen toimintoja ohjataan ilmaiseksi ladattavalla iOS- tai Android-sovelluksella.

Pakettiin kuuluvassa hifitason viritinvahvistimessa SX-P01 on kattavat liitännät ja 2 x 75 watin pääteaste. Esi- ja päätevahvistimet on erotettu toisistaan, ja kummallakin on oma virtalähde.

Pioneer XN-P02 -stereosarja
HINTALUOKKA 700 €, kaupoissa syyskuussa
LAITTEET N-P01-verkkomusiikkisoitin, SX-P01-viritinvahvistin
VÄRI musta tai hopea

Pioneer N-P01 verkkomusiikkisoitin
HINTALUOKKA 450 €, kaupoissa syyskuussa
VÄRI musta tai hopea

Pioneer_N-P01