Samsung laajentaa koko kodin kaiutinjärjestelmää

Samsungin keväällä esittelemä monen huoneen langaton kaiutinjärjestelmä laajenee syyskuussa kolmannella kaiutinmallilla. Uusi M3 on pienin ja edullisin Samsung Multiroom -kaiutin, joten siitä on helppo aloitta koko kodin äänentoistojärjestelmän rakentaminen.

Samsung_M3_v_valkoinen

Multiroom-kaiuttimet voi sijoittaa nimensä mukaisesti useaan eri huoneeseen, jossa kussakin voi toistaa samaa musiikkikappaletta tai vaihtoehtoisesti musiikkia täysin eri lähteistä. Kaiuttimet saa soimaan myös yksi kerrallaan, ja älypuhelimen voi parittaa bluetooth-yhteyteen kaiuttimen kanssa nfc-tekniikalla.

Samsung Multiroom -järjestelmä tukee useita musiikin suoratoistopalveluita mukaan lukien suosittu Spotify. Spotify Connect -toiminnon avulla musiikkia voi toistaa tutusta Spotify-sovelluksesta niin, että kaikki älypuhelimen tai taulutietokoneen muut toiminnot saa käyttöön keskeyttämättä musiikkia. Näin Spotify Connect mahdollistaa musiikin jakamisen eri laitteiden välillä entistä helpommin.

Multiroom-kaiutinjärjestelmän asentaminen, käyttöönotto ja ohjaaminen on sekin helppoa riippumatta siitä, kuinka montaa kaiutinta siihen kuuluu. Multiroom-hubi yhdistettään kotiverkon reitittimeen, jolloin kaiuttimet kytkeytyvät toisiinsa häiriövapaalla langattomalla yhteydellä.

Järjestelmää ohjataan älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen ladattavalla Android- tai iOS-sovelluksella. Toistettavan musiikin ja äänentason voi valita huonekohtaisesti.

Samsung Multiroom -järjestelmän suurin malli M7 on voittanut arvostetun EISA-palkinnon. Malliston keskimmäinen kaiutin on nimeltään M5.

Samsung M3 -kaiutin
HINTALUOKKA 200 €, kaupoissa syyskuussa
VÄRIT musta ja valkoinen
SIJOITUS pysty- tai vaakasuoraan

Samsung M5 -kaiutin
HINTALUOKKA 270 €
VÄRIT musta ja valkoinen
SIJOITUS pysty- tai vaakasuoraan

Samsung M7 -kaiutin
HINTALUOKKA 360 €
VÄRIT musta ja valkoinen
SIJOITUS pysty- tai vaakasuoraan

Samsung_M3_v_musta

Samsung_M3_p_valkoinen