Philips tuo markkinoille neljä Android-pohjaista 4k ultra hd -televisiota

Syys- ja lokakuussa kauppoihin saapuvat Philipsin 4k ultra hd -televisiot perustuvat älypuhelimista ja taulutietokoneista tuttuun Android-käyttöjärjestelmään. Ne tukevat Philipsin aiempia äly-tv-ominaisuuksia ja tarjoavat huikean määrän sovelluksia, jota voi ladata Google Play -kaupasta.

Philips 9100 UHD

Android-käyttöjärjestelmään liittyy myös OnLive-pilvipelipalvelu, joka mahdollistaa pääsyn satoihin suosikkipeleihin ilman pelikonsolia. Mikäli pelejä varten tarvitaan lisää tilaa, niitä voi tallentaa televisioon liitetylle ulkoiselle kovalevylle. Philips-televisioiden huippumallit tukevat myös Spotify Connect -ominaisuutta, joka muuttaa älytelevision luontevaksi osaksi kodin musiikkiverkkoa.

Philips 9109 (65” 4000 €, 55” 2700 €) on todennäköisesi suosituin tämän vuoden uutuusmalli. Kuten lippulaiva 9809, tämäkin televisio sisältää Android-käyttöjärjestelmän, neljäsivuisen Ambilight-valaistuken sekä langattoman subwooferin.

Philips 9800 UHD

Philips 9809 (5000 €) on 65-tuumainen lippulaivamalli, joka sisältää tehokkaan Android-pohjaisen käyttöjärjestelmän,  ennestään tutut Philips älytelevisioiden ominaisuudet sekä rajattomasti sisältöä tarjoavan Google Play -sovelluskaupan. Antrasiitin värisellä ohuella kehyksellä varustettu tv sisältää uusia ja tehokkaaksi mainostettuja kuvanparannustekniikoita. Televisiossa sovelletaan neljän sivun Ambilight-tekniikkaa, joka jatkaa kuvan värimaalimaa tv:n takana olevalle seinälle. Ääntä tukevoittaa langaton subwoofer, joka on niin ohut, että sen voi sijoittaa vaikka sohvan alle

Philips 8909C UHD

Philips 8909C (55” 2400 €) on markkinoiden ensimmäinen Android-käyttöjärjestelmään perustuva kaareva televisio. Se tulee saataville 55-tuumaisena ja sisältää kolmesivuisen Ambilight-toiminnon.

Philips 7900 UHD

Philips 7909 (55” 1900 €, 49” 1600 €) on uutuuksista edullisin. Se tuo Androidiin perustuvan ultra hd -television markkinoiden suosituimpaan segmenttiin. Televisiota suunnitellessa on kiinnitetty erityistä huomiota kuvanlaatuun sekä viimeistelyyn. Materiaaleina käytetään muun muassa harjattua metallia.