Vedenkestävissä Sony-urheilukuulokkeissa johto ei ole koskaan tiellä

Musiikinkuuntelu treenin aikana lisää yleensä motivaatiotasoa ja keskittymiskykyä. Sonyn uusin kuulokkeiden ja mp3-soittimen yhdistelmä istuu tukevasti ja mukavasti päässä, eivätkä johdot häiritse liikkumista – koska niitä ei ole.

Sony_0156_BK

Korvilla tiiviisti istuvat tulpat mahdollistavat tukevan bassotoiston lisäksi myös sen, että musiikkia voi kuunnella jopa uidessa tai treenin jälkeen suihkussa. Bluetooth-yhteyden ansiosta musiikin saa kuuluviin myös älypuhelimen kautta esimerkiksi suoratoistopalveluista, kuten Music Unlimited ja Spotify.

Sony_WS_fea-nfc

Soittimen avulla pystyy myös vastaanottamaan puheluita. Nfc-tekniikan ansiosta soitinta tarvitsee vain pitää hetken aikaa älypuhelinta vasten ja keskustelu voi alkaa.

Sony_WS-rita

Soittimen mukana tulee sormeen kiinnitettävä kaukosäädin, jolla hallitaan musiikintoistoa ja vastataan puheluihin. Helppokäyttöisyyttä lisää vielä Sony SongPal-sovellus, jolla Walkman-soitinta voi hallita älypuhelimesta ja selata tallennettuja musiikkikappaleita artistin tai albumin mukaan sekä tehdä ääniasetuksia.

Oman musiikkikokoelman lataaminen soittimeen sujuu nopeasti ja helposti. Sony Walkman NWZ-WS610 tarvitsee vain yhdistää kaapelilla tietokoneeseen ja raahata haluamansa tiedostot suoraan tietokoneesta ilman hankalia siirto-ohjelmia.

Vedenkestävä Sony Walkman NWZ-WS610 tukee kauppoihin lokakuussa. Neljän gigatavun muistilla varustettu versio NWZ-WS613 maksaa noin 180 euroa ja 16 gigatavun NWZ-WS615 noin 230 euroa. Värejä on useita eriaisia.

Sony_WS_artikkeli

Sony_Runner_Remote_Blue