Kaareva soundbar-kaiutin kaarevien Samsung-televisioiden alle

Samsung esitteli Berliinin IFA-messuilla kaarevan soundbar-kaiuttimen, joka sopii mainiosti yhteen Samsungin kaarevien 55- ja 65-tuumaisten televisioiden kanssa. Soundbar tukee 8.1-kanavaista äänentoistoa, ja sen kyljissä on kaksi kaiutinelementtiä, jotka levittävät ääntä sivuille ja avartavat siten surround-tilavaikutelmaa.

Samsung HW-H7501_avaus

Uuden soundbar-kaiuttimen voi asentaa tv-tasolle, jolloin se kiinnittyy tyylikkäästi kaarevan tv-jalustan päälle. Seinäkiinnityksessä soundbar ikään kuin leijuu ilmassa television alla. Harjatulla alumiinilla viimeistelty 42 mm korkea kaiutin tuottaa hyvän tv-äänentoiston vaivattomasti. Sen toimintoja hallitaan tv:n kaukosäätimellä.

Samsung HW-H7500
HINTALUOKKA 750 euroa, kaupoissa lokakuussa
VÄRI musta tai hopea (HW-H7501)
LEVEYS vastaa Samsung Curved uhd -televisiota
KORKEUS 42 mm

Samsung HW-H7501_seinäSamsung HW-H7500