Philips parantaa pölynimuriensa energiatehokkuutta uudella suutintekniikalla

Syyskuun alussa voimaan astuneet EU-asetukset rajoittavat pölynimureiden energiankulutusta. Philips toivottaa muutoksen tervetulleeksi ja esittelee uuden energiatehokkaan pölynimurisarjan. Energiankulutuksen vähentymisestä huolimatta imurointitehon luvataan pysyvän entisellä tasolla.

Philips_FC8727_avaus

Philips korvaa aiemman mallistonsa A- ja B-energiatehokkuusmerkinnällä varustetuilla imureilla. Korkean hyötysuhteen moottorit yhdistyvät niissä tehokkuutta ja imutehoa lisääviin suuttimiin.

Philipsin uusien pölynimureiden AirflowMax-tekniikka maksimoi ilmanvaihdon. Näin pölypussin laskokset avautuvat tasaisesti, ja imurin suorituskyky säilyy hyvänä pussin täyttyessäkin.

Jotta pölynimurit toimisivat matalalla teholla ja tekisivät samalla mahdollisimman puhdasta jälkeä, Philips on kehittänyt Performer Expert -tuotesarjaan myös kolme puhdistustoimintoa yhdistävän TriActiveMax-suutinperheen.

Kaksinkertaisilla saranoilla varustetun rakenteen ansiosta suutin imeytyy tiiviisti lattiaan ja maksimoi pölynpoistotehon. Suukappaleen erityismuotoiltu pohjalevy avaa varovasti lattiamattoa ja poistaa siten tehokkaasti enemmän pölyä matoista. Leveä suutin kerää enemmän pölyä yhdellä vedolla samalla kun sen sivuilla olevat harjat lakaisevat pölyn ja lian huonekalujen ja seinien vierustoilta.

Philipsin uusi korkeatehoinen ja energiatehokas imurituoteperhe sisältää seuraavat laitteet:
PowerLife TriActive+ -suuttimella (energiatehokkuusluokka B)
Performer Active TriActive+ -suuttimella (energiatehokkuusluokka B)
Performer Expert TriActiveMax-suuttimella (energiatehokkuusluokka A)