Tehokas ja monipuolinen älypuhelin kovaan käyttöön

Samsung Galaxy S5 Active -älypuhelin on tehty kestämään vaativissakin olosuhteissa. Se ei ole ainoastaan IP67-luokituksen mukaisesti vesi- sekä pölytiivis, vaan on saanut lisäksi sotilastason MIL-STA-810G-suojausluokituksen.

Samsung_Galaxy_S_avaus

Luokitus ansaittiin testaamalla puhelinta 18:sta eri koeympäristössä, jossa koeteltiin muun muassa lämpötilanvaihtelun-, ilmanpaineen-, pölyn-, hiekan-, tärinän- ja iskunkestävyyttä. Tuloksien perusteella S5 Active soveltuu myös pohjolan karuihin sääolosuhteisiin.

Kestävän kuoren sisältä löytää lisäksi runsaasti tehokkaita komponentteja ja mielenkiintoisia ominaisuuksia. Laadukkaiden 16 megapikselin valokuvien lisäksi puhelimella voi tallentaa jopa 3840 x 2160 pisteen 4k ultra hd -videoita. S-health-ominaisuudet ja sykemittari puolestaan auttavat valvomaan kunnon kehitystä ja ruokavaliota.

Samsung Galaxy S5 Active
HINTALUOKKA 650 euroa, kaupoissa marraskuussa
NÄYTTÖ 5,1 tuumaa, full hd, super amoled
SUORITIN 2,5 GHz neliydinsuoritin
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Android 4.4
MITAT 145 x 73 x 9 mm
PAINO 170 grammaa
VÄRIT hopea, vihreä

Samsung_Galaxy_S_Active_taka

Samsung_Galaxy_S_Active_sivu