Panasonicin langattomat kaiuttimet tuovat musiikin koko kotiin

Panasonicin monihuonejärjestelmä hyödyntää Qualcommin kehittämää AllPlay-media-alustaa. Sen avulla musiikkia voi kuunnella eri huoneissa useista lähteistä. Kaiuttimien lisäksi tarjolla on laajennusyksikkö, jolla kodin nykyiset äänentoistolaitteet saa mukaan järjestelmään.

Panasonic_ALL8_avaus

Panasonic-monihuonekaiuttimien ja AllPlay-tekniikan avulla äänentoiston pystyy tuomaan helposti useaan huoneeseen langattoman kotiverkon välityksellä. Musiikkia voi toistaa iOS- ja Android-mobiililaitteilla suoratoistopalvelusta tai nettiradiosta ja siirtää sen langattomasti vaikka koko asuntoon.

AllPlay-kaiuttimista pystyy kuuntelemaan samaa musiikkia kaikissa huoneissa tai eri musiikkia eri huoneissa. Järjestelmää voi lisäksi ohjata nettiradiosovelluksilla ja musiikin tilauspalveluilla. Spotify Connect mahdollistaa musiikin hallinnan suoraan mobiililaitteen Spotify-sovelluksesta.

Panasonic All -sarjan kaiuttimet on muotoiltu tyylikkään yksinkertaisesti. Ne tunnistaa sivulta ovaalinmuotoisesta rungosta. Panasonic SC-ALL8-kaiuttimen voi ripustaa seinälle, ja pienempi SC-ALL3 sekä SH-ALL1C- laajennusyksikkö toimivat sekä pysty- että vaaka-asennossa, mikä helpottaa niiden sijoittelua kotiin.

Panasonic SH-ALL1C -laajennusyksikkö liittää kodin nykyiset stereot mukaan monen huoneen äänentoistojärjestelmään. Se sisältää laadukkaat, 192 kHz:n näytetaajuudella toimivat 24-bittiset da-muuntimet, jotka minimoivat äänenlaadun heikkenemisen langattomassa siirrossa.

Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Panasonic_ALL8_artikkeli

Panasonic SC-ALL8
HINTALUOKKA 400 €
KAIUTINELEMENTIT 5 kpl, 1 subwoofer, 2 keskiäänistä, 2 diskanttia
OHJAUSSOVELLUS Panasonic Music Streaming
WiFi 5GHz/2,4GHz

Panasonic_ALL3

Panasonic SC-ALL3
HINTALUOKKA 330 €
KAIUTINELEMENTIT 54kpl, 2 bassoa/keskiäänistä, 2 diskanttia
OHJAUSSOVELLUS Panasonic Music Streaming
WiFi 5GHz/2,4GHz

Pansonic_ALL1

Panasonic SH-ALL1C
HINTALUOKKA 280 €
DA-MUUNTIMET 192kHz/24bit Burr Brown TI
OHJAUSSOVELLUS Panasonic Music Streaming
WiFi 5GHz/2,4GHz

Panasonic_All3_Aerostream