Maukkaat kahvijuomat helposti Siemens-espressokoneella

Nykypäivän kahvinystävät etsivät kodin kahvikoneista sekä yksinkertaisuutta että innovatiivista teknologiaa. Siemens EQ.6 on tyylikäs ja täysin automatisoitu espressokone, joka tekee lempikahvin nauttimisen kotona entistä yksinkertaisemmaksi ‒ laadusta tai mausta tinkimättä.

Siemens_EQ6_avaus

Siemens EQ.6 tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka helpottavat herkullisten kahvijuomien kuten cappuccinon tai latte macchiaton valmistamista. Lisäksi juomat maistuvat aivan yhtä hyviltä kuin kahvilassa saatavat.

Suuri, selkeä ja värillinen kosketusnäyttö helpottaa kahvijuoman valitsemista ja tarjoilua. Yhden kosketuksen avulla Siemens EQ.6 tarjoaa myös esimerkiksi baristalaatuisia maitokahvijuomia, vaikka kaksi kupillista kerrallaan.

Siemens-espressojen hienon maun salaisuus on sensoFlow-järjestelmä. Sen ansiosta jokainen kahvikupillinen saa saman tavoitellun aromin. Aromi syntyy, kun espressopavuista jauhettu kahvi kohtaa optimaaliseen 92‒96 asteen lämpötilaan kuumennetun veden. Vesipumpun paine on mallista riippuen joko 19 tai 15 baaria.

Kahvimylly on tehokkaasti äänieristetty, ja se jauhaa pavut hiljaisesti. Kahvimyllyn kovuus vastaa timanttia, mikä takaa pitkän käyttöiän ja täydellisen maun.

Siemens EQ.6 on saatavana kahtena versiona, joiden hinnat ovat alle 1700 ja 1400 €. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivulta.

Siemens_EQ6_yläSiemens_EQ6_kupit