Miele parantaa astianpesukoneidensa mukavuutta ja energiatehokkuutta

Miele uudistaa G 6000 ja G4000 -sarjan astianpesukoneitaan marraskuussa. Kaikissa uusissa G 6000 -sarjan malleissa on paras mahdollinen A+++ -energiatehokkuus, hiljainen käyntiääni sekä ainutlaatuinen AutoOpen-kuivaus. Patentoidulle ja säädettävälle 3D-aterintasolle mahtuvat myös suuret aterimet ja kauhat.

Miele_6000_avaus

Mielen patentoima AutoOpen-järjestelmä kuivaa täydellisesti jopa muoviset astiat ja lasit. Koneen luukku avautuu automaattisesti pesuohjelman päätyttyä, jolloin höyryt pääsevät ulos ja pestyt astiat ovat miellyttävät käsitellä. Alemman huuhtelulämpötilan ansiosta AutoOpen-kuivaus säästää myös energiaa.

Tehokkaan kiertovesipumpun ansiosta vedenkulutusta on saatu vähennettyä, ja esimerkiksi automatic-ohjelmalla vettä kuluu ainoastaan 6,5 litraa. Erittäin hiljainen käyntiääni jää arvoon 44 dB (A) tai alle. Uudistuksen myötä myös Mielen monipuolisin Premium-korirakenne sekä luukussa sijaitseva suolasäiliö löytyvät useammasta mallista.

Ohjelma-ajat ovat nekin entistä lyhyempiä. Esimerkiksi automatic-, eco- ja hieno- ohjelmien uudella lyhyttoiminnoilla aikaa säästyy yli 30 prosenttia verrattuna aiempien mallien vastaaviin toimintoihin.

Miele G 6000 -mallistosta löytää sekä 60 cm leveät työtason alle asennettavat että integroitavat ja täysintegroitavat astianpesukoneet. Työtason alle asennettavat ja integroitavat mallit saa sekä valkoisena että teräksisenä.

Uusien Miele-astianpesukoneiden hintaluokat asettuvat 1370–2900 euron välille. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Miele_6000_artikkeli

Miele_6000_kiinni