Samsungilta huipputehokas robottipölynimuri

Uusi Powerbot VR9000 on Samsung-malliston tehokkain robottipölynimuri. Toisin kuin perinteiset robotti-imurit, jotka vain lakaisevat lattiaa, Powerbotin tehokas invertterimoottori ja täysikokoinen imurisuutin imevät likaa peräti 60 prosenttia Samsungin aiempia malleja tehokkaammin.

Powerbot vr9000_avaus

Samsung VR9000:ssa on suuret pyörät, joiden avulla se pääsee korkeidenkin mattojen ja kynnysten yli. Imurissa ei ole sivuharjaksia, mikä pienentää kiinnijuuttumisen riskiä. Lisäksi Powerbot sisältää päivitetyt anturit, joilla se suunnistaa isommassakin kodissa eksymättä ja ohuimpiinkaan tuolinjalkoihin törmäämättä.

Arjen tiimellyksessä sattuu ja tapahtuu – suolapurkki kaatuu ja kahvinporot karkaavat lattialle. Samsungin Powerbot tarjoaa uuden täsmäsiivoustoiminnon, joka mahdollistaa robotti-imurin ohjaamisen laser-osoittimella varustetun kaukosäätimen avulla.

Akkujen latauksestakaan ei tarvitse murehtia, koska imuri palaa lataustelakkaan automaattisesti, kun virta käy vähiin. Akkujen latauduttua, Powerbot palaa paikkaan, johon se jäi, ja matka jatkuu alkuperäisen siivoussuunnitelman mukaisesti.

Samsung Powerbot VR9000 tulee myyntiin marraskuussa alle 900 euron hintaan.

Powerbot vr9000_ohjaus

 

Powerbot vr9000_ylä