Langattomat vastamelukuulokkeet alle sadalla eurolla

Sony MDR-ZX550BN -kuulokkeet vaimentavat hälyääniä niin sanotun vastamelutekniikan avulla. Kuulokkeet ovat lisäksi langattomat, joten johto ei ole tiellä – eikä johdon päässä oleva kuulokeliitin voi rikkoa puhelinta, koska kumpaakaan ei ole.

Sony_MDR-ZX550BN_avaus

Kuulokeliittimen taipuminen on huoltoliikkeiden mukaan yleinen syy älypuhelimen piirikortin rikkoutumiseen. Erityisen varovainen kannattaa olla, kun puhelinta työntää taskuun.

Koska Sony MDR-ZX550BN -kuulokkeet toimivat langattomasti bluetooth-yhteydellä, puhelimeen ei tarvitse kytkeä kaapelia. Mukana tulee tosin myös normaali 3,5 mm:n liittimellä varustettu johto.

Kokoon taitettavat kuulokkeet kulkevat helposti mukana, ja akun luvataan riittävän jopa 25 tunnin kuunteluun bluetooth- ja vastamelutoiminnot kytkettynä. Langaton bluetooth-yhteys puhelimeen tai tablettiin syntyy helposti nfc-tekniikan avulla.

Vastamelutekniikan ansiosta äänenvoimakkuuden voi pitää kohtuullisena meluisassakin ympäristössä. Ääni toistetaan 30 mm:n elementeistä. Kuulokkeita saa eri värisinä.

Sony MDR-ZX550BN
HINTALUOKKA 100 €
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Sony_MDR-ZX550BN_musta

Sony_MDR-ZX550BN_NFC