Tilava jääkaappi ja pakastin vieri vieressä

On harmillista, jos jääkaapin tila riitä monen päivän ruokaostoksille, suurille ruoka-astioille tai kahden litran pulloille. Kun pakastimessa ja jääkaapissa on runsaasti säilytystilaa, jäljellä olevista elintarvikkeista saa helpommin yleiskuvan. Jos pakastin ja jääkaappi ovat jatkuvasti liian täynnä, sisältöä on vaikea seurata ja lämpötila on hankala säilyttää tasaisena.

Gorenje_JP_avausGorenjen ratkaisu on vieri vieressä seisovat jääkaappi ja pakastinkaappi. Kaappien rakenne mahdollistaa niiden asentamisen vieretysten tai seinää vasten. Ovet aukeavat molemmissa tapauksissa ilman ongelmia.

Näin saadaan puhdas jääkaappi ja puhdas pakastin, jotka ovat vieri vieressä. Kun ruoan ottaa pakastimesta, sen voi asettaa nopeasti jääkaappiin. Tämä on käytännöllistä ja sulatus säästää samalla energiaa!

Pakastimessa on vedettävät laatikot, jotka helpottavat nopean yleiskuvan luomista pakastimen sisällöstä verrattuna perinteiseen syvään arkkupakastimeen. No-frost-toiminto poistaa huurteen sulatustarpeen pakastimesta.

DynamiCooling-ilmanvaihtojärjestelmä pitää lämpötilan tasaisena koko jääkaapissa. Lisäksi AdaptTech-anturitekniikka mukauttaa jääkaapin toiminnan käyttäjän toimintatapaan ja luo täydellisen ilmaston jääkaapissa. Elintarvikkeet säilyvät tuoreina kauemmin kuin perinteisessä jääkaapissa.

Tuoreuden säilymiseen vaikuttaa lisäksi IonAir-teknologia, joka poistaa 95 prosenttia bakteereista jääkaapissa ja pitää ilman puhtaana. Näin elintarvikkeet pysyvät tuoreina sekä maukkaina ja säilyttävät arominsa. Jääkaapin voi hyvillä mielin täyttää tuoreilla elintarvikkeilla ja olla varma siitä, ettei salaatti ole nahistunut jo parin päivän päästä.

Gorenjen vierekkäin seisovia jääkaappeja ja pakastimia saa valkoisena, mustana ja teräksisenä. Kaappien pinnoitetta on kehitetty siten, ettei siihen jää sormenjälkiä.

Gorenje_JP_ala