Täydellinen ateria syntyy helposti haudutuspadassa

Electroluxin haudutuspata helpottaa pataruokien, keittojen ja muhennosten valmistusta. Esivalmistelut kestävät vain muutaman minuutin, minkä jälkeen ruuan voi huoletta jättää pataan hautumaan maistuvaksi ja mureaksi.

Electrolux_ESC7400_avaus

Hitaasti ja alhaisessa lämpötilassa haudutettu ruoka on herkullista, terveellistä ja edullista. Mausteilla on aikaa imeytyä ja liha mureutuu kuin itsestään. Esivalmistelut eivät vie kauaa, ja padan voi rauhassa jättää valmistamaan maistuvan aterian.

Ruoanlaittoa helpottavat entisestään esiohjelmoidut kypsennysohjelmat eri tehotasoille. Erikoisohjelmien ansiosta keitotkin syntyvät haudutuspadalla helposti. Lisäksi pata on erinomainen apuväline buffetpöytään.

Haudutukseen kulunutta aikaa on helppo seurata padan digitaaliselta näytöltä. Padan sisältä on irrotettavissa keraaminen astia, joten puhdistus sujuu vaivattomasti joko käsin tai koneessa. Kuten kaikissa Electroluxin laitteissa, myös haudutuspadan tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota energiakulutukseen: pitkienkin haudutusten aikana laite käyttää vain vähän energiaa.

Electrolux ESC7400 -haudutuspata
HINTALUOKKA 160 €
KAPASITEETTI 6,8 litraa, käyttötilavuus 4,5 litraa
IRROTETTAVA KULHO keraaminen, konepesun kestävä kulho
ULKOKUORI ruostumatonta terästä
LÄMMITYSTAVAT matala, keskitaso, korkea
MUUTA keitto, buffet, automaattinen lämpimänä pito, digitaalinen näyttö
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Electrolux_ESC7400_penkki