Kätevä suojakansi auttaa hyödyntämään iPadia kaikkialla

Logitech AnyAngle on iPad Air 2- ja iPad mini -tablettilaitteille tarkoitettu suojakansi, joka toimii samalla kätevänä iPad-tukena. Lisäksi se varjelee iPadia niin naarmuilta kuin roiskeiltakin. Sen lisäksi kumipinnoitteiset raamit suojaavat iPadia myös kolhuilta ja matalilta pudotuksilta.

AnyAngle_avaus

Ainutlaatuiseksi AnyAnglen tekee rungossa oleva yhdysrakenteinen sarana, jonka ansiosta taulutietokonetta voi käyttää missä tahansa kulmassa peräti 50 asteen kääntösäteellä. AnyAngle pitää iPadin tiukasti paikoillaan ilman lipsumista, ja se kääntyy tyylikkäästi kokonaan iPadin taakse. Kannen magneetit huolehtivat siitä, että suojakansi pysyy tiukasti paikallaan myös liikuttaessa.

Applen iPadia käytetään nykyään lähes joka paikassa – myös keittiössä ja sängyssä. Logitech AnyAnglen mahdollistama käyttökulman säätö auttaa hyödyntämään iPadia kaikissa tilanteissa. Logitech AnyAngle on saatavilla useissa raikkaissa väreissä.

Uuden AnyAngle-suojakannen lisäksi Logitech on julkaissut iPad Air 2 -yhteensopivan version myös aiemmasta Hinge-mallistaan. Saranamekanismi ansiosta Hinge-suojakasi tukee iPadia missä tahansa käyttökulmassa 60 asteen kääntösäteellä. Korkeatasoisten, nesteitä hylkivien materiaalien ansiosta Hinge suojaa iPadia kolhuilta, naarmuilta sekä roiskeilta.

Logitech AnyAngle
HINTALUOKKA alle 60 €
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Logitech Hinge
HINTALUOKKA alle 60 €

AnyAngle_vuode