Samsung kehittelee uudenlaisia kotikaiuttimia

Samsung julkisti Las Vegasin Ces-messuilla kaksi ympärisäteilevää kaiutinta. Niissä sovellettava ring radiator -tekniikka levittää äänen tasaisesti kaikkialle huoneeseen. Samalla laajennettiin kaarevia televisioita varten suunniteltua soundbar-mallistoa.

Samsung WAM6500

Ympärisäteilevistä kaiuttimista tulee saataville kaksi versiota. Akulla varustetun matkamallin tyyppi on WAM6500 ja isomman pöytäkaiuttimen WAM7500. Molemmat voi kytkeä langattomasti Samsungin televisioihin ja älypuhelimiin.

Televisioiden äänenlaatua kohentavaa soundbar-kaiutinsarjaa laajennettiin kolmella kaarevalla mallilla 6000, 6500 ja 8500. Niiden tekniikka ja muotoilu sopivat yhteen Samsungin 45–78-tuumaisten kaarevien televisioiden kanssa.

Samsung 8500 -huippumallin molemmissa päissä olevat kaiutinelementit mahdollistavat valmistajan mukaan peräti 9.1-kanavaisen äänentoiston.

Uutuuskaiuttimien hinnat ja tuloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Samsung Curved Soundbar

Samsung WAM7500