Langaton MegaBoom-kaiutin tykittää bassoa bileisiin

Logitech-konsernin omistama Ultimate Ears uudisti suositun MegaBoom-matkakaiuttimensa. Matalien äänten luvataan nyt kuulostavan entistä tukevammilta, ja langaton siirto sekä ohjaus toimivat nekin aiempaa sujuvammin.

UE_MegaBoom_nainen

Alle kilon painoinen MegaBoom toistaa musiikkia yhdellä latauksella jopa 20 tuntia. Kehittyneen bluetooth-tekniikan ansiosta langaton yhteys toimii 30 metrin säteellä. MegaBoomin voi liittää langattomasti myös toiseen samanlaiseen tai pienempään UE Boom -matkakaiuttimeen.

Putkimaisen muotonsa ansiosta UE MegaBoom levittää äänen kaikkiin suuntiin. Vesitiivis (IPX7) pinta hylkii lisäksi tahroja, joten kaiutinta voi kuljettaa ja kuunnella sekä sisällä että ulkona.

UE MegaBoom ja pienempi UE Boom ja ovat molemmat päivitettävissä uusilla ominaisuuksilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä toimivien sovellusten kautta. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa taajuuskorjain, etäältä käynnistäminen ja sammuttaminen sekä herätys. Päivitykset voi tehdä ensimmäistä kertaa myös langattomasti.

UE MegaBoom
HINTALUOKKA 320 €
VÄRIT musta, punainen, sininen, violetti
TOISTOALUE 65 Hz – 20 kHz
SUURIN ÄÄNENPAINE 90 dBA
ÄÄNILÄHTEET kaksi 2 tuuman kaiutinta ja 2×4 tuuman passiivisäteilijää
LIITÄNNÄT bluetooth ja 3,5 mm:n linjatulo
SOITTOAIKA 20 tuntia 2,5 tunnin latauksella
AKKU vaihdettavissa, ladataan micro usb -liitännästä
MITAT halkaisija 8,3 cm, korkeus 22,6 cm
PAINO 877 g
LISÄTIEDOT valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta

UE_MegaBoom_kaksi