Electrolux tuo ammattikeittiön tarjoiluniksit kotikeittiöihin

Electroluxin tehokkaat ja tyylikkäät lämpölamput on luotu yhdessä ammattikokkien kanssa. Ne pitävät ruoan lämpimänä ja säästävät aikaa: ruoan voi tarjoilla silloin kuin itselle sopii, eikä jäähtymisestä tarvitse kantaa huolta.

Electrolux_lämpölamput_avaus

Noin puolet Euroopan Michelin-ravintoloista on varustettu Electroluxin ammattipuolen keittiölaitteilla. Vahvaa ymmärrystä huippuluokan ammattikeittiöiden tarpeista hyödynnetään jatkuvasti myös kodinkoneiden suunnittelussa. Yksi esimerkki erikoisosaamisen siirtämisestä kotikokkien hyödynnettäväksi ovat Electrolux-lämpölamput.

Lämpölamppujen alla ruoat pysyvät lämpiminä tarjoiluun asti. Lamppuja ei tarvitse lämmittää etukäteen, vaan ne ovat heti valmiit käyttöön. Lamppujen lämpötilaa pystyy säätämään, ja niitä voi käyttää jopa sulattamiseen. Käytännöllisyyden lisäksi lampuissa on satsattu myös ulkonäköön, joten mallisto sopii keittiöön kuin keittiöön.

Lamput on suunniteltu helpottamaan kotikokkien elämää. Ne varmistavat, että kiireisille kotikokeille jää aikaan vieraiden viihdyttämiseen, kun ruoan voi tarjoilla itselle sopivimpaan aikaan. Lämpölamppujen ansiosta useita annoksia pystyy valmistamaan etukäteen ja tarjoilemaan samanaikaisesti ilman pelkoa jäähtymisestä.

Lämpölamppuja on saatavilla kahta eri kokoa. Electrolux Heat -lamput ovat kooltaan 260 mm ja Electrolux Gourmet -lamput 180 mm. Molemmat tulevat kauppoihin huhtikuussa noin 650 euron hintaan.